Hatujambo!

En reseberättelse av sjuksköterskestudenter i Tanzania!

Enkätinsamling

Kategori: Examensarbete

(28/10-12)
Att få in enkäter för vårt projektarbete här var inte alltid det lättaste. I början gick det oerhört bra, mycket positiv cred från alla som måste godkänna att vi lämnar ut studien till sjuksköterskor. Att sen få tillbaka dem var däremot lite mer krångligt. Ibland kunde man få dem tillbaka redan dagen efter, och ibland blir det undanlagt och vi blir ombedda att komma tillbaka nästa dag/vecka. Förståelsen finns ju dock, då sjuksköterskorna ofta har oerhört mycket att göra. Kursledaren på SIDA-kursen varnade oss att det kunde bli problem med uttrycket; ”If you want an African to not read a paper, give it in his hand.”.
Men det börjar ta sig! De hittintills insamlade enkäterna!
 

Kommentarer

  • Caisa Öster säger:

    Det ser ut att bli något av detta, toppen. Ska bli intressant att se hur svaren fördelar sig och om enkäten var användbar. Men som ni trollar och trixar med det mesta ska väl inte detta bli något problem? Varmt lycka till med allt (och med fortsatt fokus på examensarbetet).
    Allt gott till er båda
    Caisa

    Svar: Vi skriver inte mycket om examensarbetet men det händer mycket i det tysta, vi har flera bra idéer och tankar om arbetet. Det här kommer bli riktigt bra! Skickar en del till dig idag eller imorgon!
    Tack tack, hoppas du har det bra där hemma! / Andreas & John
    hatujambo.blogg.se

    2012-11-14 | 16:45:30
    Bloggadress: http://hatujambo.blogg.se

Kommentera inlägget här: